Omgeving Zuid Spanje

De villa bevindt zich in het typische Spaanse dorp La Heredia. In dit dorp zijn enkele winkeltjes (bakker, slager) en 2 restaurants. In de buurt is een supermarkt en meer restaurants.  Benahavis (15 min) heeft een scala aan restaurants & bars. In San Pedro de Alcántara (15 min) zijn stranden, grotere supermarkten, en uiteraard restaurants. Puerto Banus en Marbella liggen op ca 20 min rijden.

Golfen vanaf Villa Zuid Spanje

La Heredia ligt op slechts 1 km van de bekende 18-holes (par 71) golfbaan Los Arqueros, ontworpen door Severiano Ballesteros! Andere golfbanen binnen een straal van 10 km zijn La Quinta, Los Naranjos, Aloha Golf, Las Brisas, Monte Mayor…
Als golfliefhebber zit u hier goed, in de provincie Málaga zijn maar liefst 50 golfbanen! Een waar golfparadijs!

Stranden dichtbij Villa Zuid Spanje

Het strand van San Pedro de Alcántara ligt op 6 km van de villa, dat van het mondaine Puerto Banús op 8 km. Eigenlijk is de gehele kustlijn in het zuiden van Spanje bezaaid met leuke strandtenten. Van redelijk simpel (met lekker eten voor weinig) tot super chique zoals Nikki Beach. Wij gaan zelf al vele jaren naar de heerlijke stranden in de omgeving en delen graag onze tips.

Cultuur in de omgeving van Villa Zuid Spanje

Voor een dagje cultuur bent u ook snel onderweg, u zit zo op de weg naar Ronda (40 km), een geweldig stadje met een interessante historie, prachtige monumenten, smalle straatjes en steegjes en leuke pleintjes met gezellige terrasjes. Málaga ligt op 75 km van de villa, Sevilla op 170 km. Restaurant en bakker in La Heredia op 350 meter, bank en supermarkt op 1,5 km.

Kijk nu of deze villa nog beschikbaar is